Cautare

15635 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 13 11 2009" (4.19 secunde)
Morti obligati sa plateasca dari la stat, impozite calculate gresit, de-ti sta inima in loc, sau persoane somate sa achite taxe locale, desi ele si-au schimbat de mult domiciliul.
Tot de azi se va circula pe autostrada de la Bucuresti la Constanta Premierul Victor Ponta, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, dar si fostul premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, au inaugurat joi dimineata Autostrada Bucuresti-Ploiesti.
Timp de o saptamana, intre 18-22 aprilie, peste 400 de copii din clasele I-VIII vor invata despre diverse meserii la Sun Plaza, in cadrul programului Saptamana Altfel de Scoala. ... Ei vor avea parte de experiențe inedite in cadrul unor ateliere interactive, amuzante si educative.
Politistii Serviciul de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 3, in baza autorizatiei de perchezitie emisa de catre Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti, au efectuat perchezitii, la una din locatii find descoperit un depozit-magazin clandestin unde erau depozitate articole de imbracaminte si incaltaminte in valoare de aproximativ 195.000 de euro, care au fost ridicate in vederea confiscarii.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, pentru efectuarea unor lucrari de reabilitare realizate de catre Apa Nova Bucuresti, incepand cu data de astazi, 23.11.2011, se va inchide traficul rutier pe Bd.
Cuza Extinderea lucrarilor la pasajul subteran impune aplicarea unor noi restrictii de circulatie, pentru a crea front de lucru constructorului MITLIV. De aceasta data e vorba de inchiderea unui intreg sector din bulevardul Carol I, mai precis de portiunea cuprinsa intre bulevardele A.I.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
"Sintem in calendar cu denominarea si nu vedem dificultati de natura tehnica.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 07.40, P. VICTOR de 52 de ani din jud. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. ... Dumitru de 44 de ani din jud. Timis, care se angajase regulamentar in traversarea strazii.
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale. Puteti citi in continuare analiza lui Miron Mitrea.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Ne intoarcem in direct cu presedintele Romaniei, ii voi adresa intrebarile dumneavoastra. ... Ne intoarcem in cateva minute.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Are o frecventa si un debit verbale proprii vanzatorilor de iluzii, numai bune sa te insele, lucru pe care-l si reuseste cu unii gura-casca. Amesteca in mare viteza minciuni cu jumatati de adevar intr-o ciorba aratoasa, asa incat creeaza unora senzatia:
Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a adoptat vineri proiectul bugetului de stat pe 2009, in forma adoptata de Comisii, la care s-a adaugat un singur amendament al PNL, acceptat prin vot de PD-L si PSD.
In primele luni ale anului 2009, inainte de intocmirea bugetului, primariile au cheltuit pentru functionare, dupa lege, bani reprezentand o cota lunara de 1/12 din bugetul pe 2008.
"Rectificarea bugetara este mai mult decat necesara pentru ca trebuie sa aduca bugetul public in parametrii de stabilitate economica, chiar in perioada de criza", a subliniat Pogea, la dezbaterea de catre plenul parlamentului a OUG de rectificare bugetara pe 2009. ... Astfel, proiectul de aprobare a Ordonantei de Urgenta nr.
Gheorghe Radulescu este haituit de doua primarii care ii vor impozitul pe casa si teren. ... Intre timp, a aflat si primaria urbei ca barbatul are o proprietate acolo si vrea sa il execute silit daca nu-si plateste impozitul la municipiu, in termen de 15 zile.
Cateva asemanari izbitoare intre alegerile prezidentiale din 2004 si cele din 2009 prind din ce in mai mult contur pe spatiul mediatic romanesc. ... Culmea, uneori de aceiasi oameni. Pro Democratia avertiza si in 2004 asupra tentativelor de frauda.
De la inceputul anului 2005 si pana in prezent, adica de la instalarea guvernului Tariceanu, ministerele Educatiei, Agriculturii (cu diferite denumiri oficiale) si Afacerilor Externe au fost afectate de fiecare data cand a fost vorba de remanieri, restructurari sau perioade de interimat.
google-analytics.com